Beliggenhed
Beliggenhed


Et kvarter med sin egen unikke stemning


 

Den overordnede intention for området har været at skabe en harmonisk bebyggelse, der naturligt inddrager de kvaliteter, der ligger i området.

Med butiks- og erhvervscentret ved stationen og boligbebyggelserne, er der skabt et samlet kvarter med sin helt egen unikke stemning.

 

Lysalleen 534 - 540 ligger ideelt i Trekroner med nem adgang til byen. Trekroner Station ligger mindre end ti minutters gang fra Lysalleen og bringer dig til København H på bare 23 minutter.

I Trekroner finder man varierende, tidssvarende og energivenlige boliger akkompagneret af virksomheder, og uddannelsessteder. Der er plads på vejene, p-muligheder og nem adgang til offentlig transport. Skal dagen krydres med købstadsidyl af den gamle skole, tager det få minutter at køre til Roskilde centrum med bil, cykel, bus eller tog.

 

En særlig kvalitet ved området er Himmelev Bæk og Trekroner Sø samt nærheden til natur, grønne områder og græssende dyr. Læg dertil Himmelev Skov med offentlig adgang – umiddelbart nord for Trekroner.Kontakt home Roskilde City

Kontakt os for fremvisning

Ringstedgade 32,

4000 Roskilde

roskilde@home.dk

46 37 22 00

Køb af lejlighederne


Få lavere husleje ved at købe en af lejlighederne.


Ejerudgifter fra kr. 2.303 pr. måned


Se mere her:

www.nordenssoepark.dk


© Copyright. All Rights Reserved.